• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

+48 698 098 669

kontakt@italianovero.com.pl

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Szkoła języka włoskiego ITALIANO VERO Język włoski w Warszawie

Szkoła języka włoskiego ITALIANO VERO Język włoski w Warszawie

Oferujemy kursy języka włoskiego w Warszawie na wszystkich poziomach. Jesteśmy włoscy wykwalifikowani nauczycieli. Znamy język polski i posiadamy wieloletnie doświadczenie w nauczaniu włoskiego jako obcego. Mieścimy się w centrum Warszawy przy stacji metro POLITECHNIKA. Serdecznie zapraszamy do naszej szkoły!

  • HOME
  • O NAS
  • METODA
  • KURSY
    • KURSY GRUPOWE
    • KURS INDYWIDUALNY
    • WŁOSKI DLA FIRM
    • ZAJĘCIA ON-LINE
    • KURSY EGZAMINACYJNE CELI I CILS
  • OPINIE
  • CENNIK
  • TERMINY
  • PROMOCJE
  • POBIERZ
  • BLOG
    • GALERIA
  • KONTAKT
  • REGULAMIN
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI

Pesto Ligure

10 lutego, 2013 by Italiano Vero

INGREDIENTI
Basilico fresco
Olio extra vergine di oliva
Sale
Aglio
Noci secche
Parmigiano reggiano
Pecorino

DIFFICOLTA’: Bassa

TEMPO: 15 min.

PREPARAZIONE
Lavare ed asciugare le foglie di basilico. Mettere nel mixer insieme all’aglio le noci e l’olio d’oliva e mixare fino ad ottenere una crema densa quindi aggiungere parmigiano e pecorino e regolare di sale e pepe buon appetito

Category iconLa Cucina Italiana - Ricette

Primary Sidebar

    Masz pytania? wypełnij poniższy formularz,
    odpowiemy Ci w ciągu 24 godzin.





    Footer

    ITALIANO VERO Alessandro Ferrandello

    Warszawa – Śródmieście
    ul. Nowowiejska 5
    klatka II lokal nr 32 – czwarte piętro
    klatka I lokal nr 4 – pierwsze piętro

    + 48 698 098 669

    kontakt@italianovero.com.pl

    Godziny otwarcia

    Poniedziałek – Piątek: 7:00 – 22:00
    Sobota 7:30 – 17:00

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • YouTube

    Copyright ©  italianovero.com.pl · Realizacja: www.nowoczesnestrony.pl